Vælg designmetode

Hvilken løsning passer dig?Vykort online - Format


Klassikerna

Med inspiration fra POD Design

Lån ideer fra andre.

personlige postkort

Den tidligst kendte postkort var en håndmalet kort, der blev sendt til T Hook i London i løbet af første halvdel af 1800-tallet. Det antages, at Theodore sendt postkortet til sig selv for at teste den afgrundsdybe rekordtid.

I de kommende år kender vi af flere tilfælde af postkort sendt sporadisk mellem individer, især i England og Amerika. Der er et fredet kort 1848 med trykte reklamer på bagsiden. Den første kommercielt producerede postkort blev lavet i Philadelphia i 1861 og gik under navnet "Lipman postkort".

Postkort har i årevis været i tilbagegang som e-mail og digitale tjenester erstattet de traditionelle kanaler. I 2014 er tendensen vendt, og folk begynder at igen værdsætte værdien af en mere personlig hilsen og tænke på at få postkort, der viser, at nogen rent faktisk tog sig tid til at skrive en besked fra ferie. Eller at virksomhederne sende kort til medarbejdere og kunder.

PrintonDirects ny postkort tjeneste samler de digitale og analoge verden. Du designer et personligt postkort online - Vi ærlig og send. Bedre kan det ikke være!

Postkort 9

Postkort 9

Brug vores design værktøj til at gøre personlige postkort.

Brug for mere inspiration?
 

opgraderinger

 

Formidle en følelse af retfærdighed.

papir
Tyk og blankt papir til bestemte sammenhænge. Vælg en billigere papir til de mere verdslige begivenheder.
papir
lamineret
Har du lyst til at føle dig forkælet korrekt? Vælge laminat på en eller to sider.
lamineret
fire sider
Mange ferie? Vælg en fire-side kort.
fire sider