Vælg designmetode

Hvilken løsning passer dig?Våra format för flyers och reklamkort


Klassikerna

Med inspiration fra POD Design

Det er lettere at designe, hvis man ser, hvordan andre har gjort. Vi har sat flyers og salgsfremmende kort til inspiration.

Rediger dit publikum med flyers og salgsfremmende kort.

Hvad kunne være bedre end at designe en flyer med virksomhedens produkter og særlige tilbud til at uddele til potentielle kunder? Brug PrintonDirects gratis skabeloner og redigeringsværktøjer, er det nemt at oprette flyers til at styrke og sprede dit brand.

Har du en butik lader dig reklameskilte være tilgængelige ved kassen. Lancering af et nyt produkt eller har brug for en lille stigning i salget, den flyer det perfekte middel til at nå en stor gruppe af kunder med et skræddersyet tilbud.

Design dine egne flyers og salgsfremmende kort, og lad det blive permanente komponenter i din marketingstrategi. Brug en billigere og tyndere papir til masseforsendelser og en eksklusiv version for målrettet behandling til udvalgte kunder.

Kombiner flyers med matchende invitationer til arrangementer og endda en T-shirt med det samme budskab? Hvilken markedsføring mix du vælger, giver PrintonDirect værktøjer.

Flyer A5 - Juice bar

Flyer A5 - Juice bar

Spred dit brand på den bedste måde.

Brug for mere inspiration?
 

opgraderinger

 

Opgrader og tilpasse dine flyers.

papir
Tyk eller tynd. Lille eller stor. Vælg mellem alle typer papir.
papir
lamineret
Laminat din reklame-kort for bedre kvalitet og udseende.
lamineret
pakke
Hvis du vælger et andet format af det samme vil være billigere.
pakke