Tag dit brand til det næste niveau. Oplev kraften i profilerede visitkort, flyers, konvolutter, gavekort og mere. Markedsfør din virksomhed, og sørg for, at alle design passer ind i mærket. Med avancerede designværktøjer er det let at skabe et ensartet look for tryksager og markedsføringsmateriale.

Kommuniker et ensartet brand under alle tryk. Øg salget med flyers og events. Det er let at genbruge logoer, skrifttyper osv. Til at oprette matchende produkter. Brug en professionel skabelon, hvis du ønsker hjælp undervejs. Alt papir er ECO-certificeret med FSC eller Svanemærket.

Kunde bestiller visitkort online på iphone og macbook

Tryksager til voksende virksomheder. 11+

Er du mere end 11 ansatte? Kommuniker et ensartet brand med tilpassede skabeloner. Administrer alle virksomhedens tryksager ét sted. Nem oversigt og adgang til alle skabeloner til visitkort, papirvarer, konvolutter osv.

  • Foruddesignede skabeloner kan let bestilles igen.
  • Rabatter pr. volumen.
  • Sparer tid.
  • Mulighed for at tilføje godkendelseskrav inden bestilling.
  • Fakturering, internetbank eller kort.

Kom i gang!
Stak visitkort med tekst

VISITKORT

Byg et gennemført brand

Sammen med mobilen er visitkortet den første ting, vi får til en ny ansættelse. Og den første ting, vi lægger i lommen, når vi går til et møde. Prøv at deltage i en messe uden. Eller fortæl en vigtig kunde, som du har glemt. Visitkortet er stadig det mest brugte værktøj i virksomheden. Overdragelse af en i Tyskland og modtageren anser det for et privilegium at have dine personlige kontaktoplysninger. Gør det i Frankrig, men sørg for at oversætte til fransk. Glem ikke at medtage din titel i Italien. Og når du vil afslutte et møde i Storbritannien - start med at uddele dine visitkort. Husk, at brug af visitkort siger meget om dig og din virksomhed. Især i nogle lande.

Marketingannonce. To mennesker ser kreative ud.

Markedsføring

Det handler ikke kun om sociale medier

Vil du fortælle verden om din virksomhed? Flyers er en sikker måde at komme i kontakt med kunder på. Ikke kun til præsentation af dine produkter og kampagner, men giver også chancen for personlige møder med kunderne. I en digital verden er det let at glemme vigtigheden af at fysisk møde. Flyers eller eventskort er det klassiske værktøj inden for guerilla-marketing. Placer et reklametæppe over det område, du vil blive set i. Flyers kan efterlades i butikken, parkeringspladser, messer, metroen og ... overalt. Old school, men stadig en sikker markedsføringsmetode.

Sæt marketingkort

Papirvarer som reflekterer dit firma

Udnyt vores kreativitet på hvert trin

Det handler om brand. Og koncept. Og det skal passe ind i markedsføringsstrategien. Lyder rigtigt. Men dyre. Og hvis du er en lille virksomhed, er der bestemt andre prioriteter. Begynd med at fremstille tryksager i mindre skala og øg, når du vokser. Det vigtigste er at have en klar vision om, hvad du vil opnå med mærket, og hvad den grafiske profil skal kommunikere. Vi giver dig værktøjer til at bygge hele kæden. Visitkort, brevpapir, korrespondancekort, gavekort og flyers - inklusive inspiration. Men du er nødt til at stå for noget af kreativiteten. Kreativitet er et fænomen af magi. En ny brandidee eller cool design dukker pludselig ind i dit hoved. Når det sker, er vi der for at hjælpe.

Vores kunder

POD forretningspartner
POD forretningspartner
POD forretningspartner
POD forretningspartner
POD forretningspartner
POD forretningspartner
POD forretningspartner
POD forretningspartner
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_8_alttag???
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_9_alttag???
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_10_alttag???
???printondirect_smallbusinessinfo_ourclients_11_alttag???