Vælg designmetode

Hvilken løsning passer dig?Vores bryllupskortformater


Den mest almindelige


Alt til brylluppet


RSVP

Eller OSA Godt at vide, om gæsterne kommer.

informationskort

Tusind spørgsmål kræver 1000 svar. Med et udtømmende informationskort undgår du alle telefonopkald med spørgsmål om gaver, vegansk mad og børns aktiviteter.

tabel Nummerering

Undgå forvirring ved let at føre gæster til det rigtige bord. Vælg en matchende skabelon, og indtast tabelnummeret for hånd.

Menu Card

Et specialdesignet menukort er et pænt og stilfuldt tilbehør. Gæster ved, hvad der serveres, og kortene bliver en del af bordindstillingen.

bordkort

Stilfulde placeringskort gør det nemt for alle gæster at finde deres plads ved bordet.

Takkekort

Brudeparret takker for deres gaver. Fortrinsvis inden for to måneder og let ved hjælp af en skabelon med samme design som bryllupsinvitationen.

Gem datoen

Informere gæsterne om den store dag. Med en simpel gem datokortet får alle en chance for at booke brylluppet til tiden. Vælg design, angiv placering og dato. Og glem ikke at tale om, hvem der skal gifte sig. Enkelt og vigtigt.

Invitationer

Invitationskortet er den vigtigste ting i bryllupspakken. En stilfuld bryllupsinvitation vekker følelser og skaber forventninger. Find en skabelon, der passer til eller opbyg et tilpasset design. Bryllupskortet vil være en hukommelse for livet.

Med inspiration fra POD Design

Gemme datoen på papir eller online?

Har du brug for inspiration til bryllupskortene?

Gem datoen. Spørg dine forældre, om de sendte et kort, hvor gæsterne kan huske en dato? Sandsynligvis ikke. I dag er det et af vores mest populære produkter. Design et kort og send online.

I den samme brugervenlige grænseflade får du svar og holder styr på, hvem der kommer og eventuelle ønsker på en enkel måde.

Selve bryllupsinvitationen kan være pænere at udskrive og sende på papir. Uanset hvad du beslutter dig, tilbyder vi 1000 skabeloner, der hjælper dig undervejs.

Hvis inspirationen skubber, er det godt at se på, hvad andre kunder har gjort, eller at tage de seneste trends fra vores designere til efterretning.

Få ideer fra POD-designere.

Brug for mere inspiration?
 

opgraderinger

 

Gør bryllupskort endnu bedre.

papir
Vælg den papirstørrelse, der passer til dit design.
papir
lamineret
Mere skinnende. Bedre ser.
lamineret
Fire sider
Vælg fire sider, så får du alt.
Fire sider