Invitationskortet er, hvor det hele begynder. Det første trin. Upload et tankevækkende design for at skabe de rigtige forventninger. Eller tag hjælp fra vores skabeloner og artikler til inspiration. POD har brugerdefinerede invitationskort fra den intime familiebegivenhed til brylluppet mellem de 300 inviterede.

Der er altid en undskyldning for at arrangere en fest, bare spørg og vi giver dig en. Hele ideen om at invitere online er, at det kan gøres spontant. Vågn op søndag morgen og inviter til en afslappet brunch eller send nogle invitationskort online fra bussen på vej hjem fra arbejde. Når du er blevet vant til, hvor enkel det er, går der ikke tilbage.

Detalje af Gem dato-kortet. Rød håndskrift.

Husk datoen

Ingen bryllupsfest uden gæster. Send Husk datoen kortet i god tid. Ingen bryllupsdetaljer behøver at være klar, bare datoen. Gennemse tusinder af bryllupsskabeloner, og tilpas din favorit, så de passer til brudeparet. Vores Husk datoen er tilgængelige til tryk og til at sendes online. Mange mennesker vælger selv at sende Save the Date online og bryllupsinvitationskortet via mail. Vælg et design og brug det samme matchende look på invitationskortet, bordplaceringskortet, menuen osv.

Kom igang!
Bruger forbereder sig på at sende bryllupsinvitationer online på iphone

Bryllupsbutikken

Bryllupspakker gør livet lettere

Når du først har fundet den rigtige - hvilket i sig selv ikke altid er den letteste - vil den næste beslutning være, hvordan man arrangerer brylluppet, og hvem der skal komme. I nogle dele af verden sørger forældre og pårørende for alting, men for det meste kræves der meget planlægning. Vi hjælper dig undervejs. Punkt et er at sikre, at alle de påtænkte gæster ankommer. Det er vigtigt at kommunikere datoen med det samme. Start med at sende Husk datoen-kortet. Det bedste er at finde et design, der kan ledsage de andre kort - invitation, bryllupsinformation, menuen osv. Designet af tryksager giver gæsterne en anelse om, hvor sjovt det vil være. Og når du er tilfreds med vores designværktøjer, skal du sende bryllupsinvitationer online. S.U. med alle særlige anmodninger er inkluderet i tjenesten. Eller send et kort med posten på miljømærket papir. Nu har du tid til resten af festplanlægningen. Intet kan gå galt.

Detalje om bordeauxfarvet børneinvitationer

Børneinvitationer

Børnefest

Er der nogensinde let med børn og deres fødselsdage? Nogle børn er glade, kun vennerne er der (men ikke altid forældrene). Andre ønsker en stor fest med plads som tema og gæster, der er klædt ud som superhelte. Det er en udfordring at arrangere den perfekte fest, men vi hjælper dig undervejs. Start med at stille forventninger kombineret med stor tålmodighed og halvdelen af arbejdet er gjort. Lad os gøre den anden halvdel og hjælpe med at skabe den perfekte invitation til børnefesten kombineret med inspiration til, hvordan andre gjorde deres succesrige børnefest. Eller ignorere alt. Placer barnet uden for døren og inviter til Drive-by-fødselsdag. Vennerne går forbi i biler og synger; I dag er det Oles fødselsdag! Hurra! Hurra! Hurra!...

Grønne invitationskort på tykt papir

Hipp hipp

En milepæl

Dit pas siger 30+. Dit sind siger 25. Og du vil ikke huske sandheden. Men du føler, at der er gået en milepæl, og at du er på vej ind i anden halvdel. Tid til at invitere alle, du ikke rigtig har mødt i de sidste par år. Vis at du ikke er så gammel som de er. Start med invitationskortet - designet sætter forventningerne til festen. Upload nogle sjove billeder og opret en fødselsdagsinvitation, som ingen kan afvise. Book det fedeste hotel i byen, men sørg for, at DJ'en er yngre end du er. Det kan kun være en succes.

En POD-designer

Sælg dine designs

Hvad adskiller os fra andre?

  • Opret dit design og upload til vores produkter
  • Når kunden bestiller et produkt med dit design, trykker og sender vi direkte til kunden
  • Indstil den provision, du mener, maksimerer salget
  • Nå kunder over hele verden

Kom igang!