Bryllupsinvitationer der giver held

Brudepar i naturen. Med russisk titel.

Hvis det regner på bryllupsdagen, betyder det held for brudeparet. I andre dele af verden stamper du på briller, kaster buketten eller begraver en flaske whisky. Bryllup er planlægning, lykke og magi. Alle brudepar stræber efter et unikt bryllup og et langt lykkeligt gift liv bagefter. Det unikke bryllup betyder forskellige ting i forskellige kulturer, religioner og lande. Det er ekstra kompliceret at planlægge den perfekte dag til bryllupper på tværs af kulturelle grænser.

Er det muligt at påvirke turen og skæbnen inden bryllupsdagen?

Absolut. Hvis du ikke har en intern astrolog, er der en app. Bare indtast alle livets datoer, og der anbefales en anbefalet dag for ægteskab. Selvom datoen ikke stemmer overens med dine heldnumre, kan du gifte dig, når uret rammer halvdelen, hvilket uundgåeligt fører til glæde i ægteskabet.

Fyld din bryllupsinvitation med heldige numre, og upload ikoner, der betyder held. Hvis noget har givet dig held, bliver det automatisk et tursymbol. Et invitationskort med det onde øje skræmmer dårlige vibber og jalousi væk. Tilføj symbolet på livets træ, og flere gæster vil genkende det. Og hvorfor ikke et billede af det sted, hvor du mødtes? Mødte du i køen til softis-kiosken - Føj en blødis til bryllupsinvitationen.

Hvad tjener alle parter inden festen?

Del din held og kærlighed på halsexen eller brudebadet. Den første lytte modtagelse fandt sted i Holland fra det 18. århundrede. I Sparta blev traditionen for halsex indledt for at give brudgommen en lykkelig fremtid. I den muslimske verden samler du familien gennem "dholki", hvor du synger, danser og spiller musik. I Indien er der "sangeet" krydret med "mehndi", hvor brudgommen og hendes kvindelige venner er malet med henna. Varianter fra forskellige lande kan tjene som inspiration, uanset hvor man gifter sig.

Tilføj inspiration til bryllupsinvitationen.

Rituelle, der giver held

Ordet ritual fører sindet til sekter og stammer, der synes at være skjult. Men et ritual kan også være, når brudeparet drikker af det samme glas vin under den jødiske eller ortodokse ceremoni. Eller det buddhistiske par, der drikker skyld i "san-san kudo". Hvis du er gift i Polynesien, kan du forvente at bære en "tei fa fa" - en speciel kilt til bryllupspar. Vælg et ritual, der passer til omgivelserne, og som alle bryllupsgæster vil huske.

Blomster giver held

I Kina kan de broderes med bryllupsdragten, og i Korea bliver blomsterne en vigtig del af bordsættet. Blomster fra frugttræer er symboler på befrugtning i Kina, Indien, Iran og i mange europæiske lande. Vælg de rigtige blomster med den rigtige farve. Rødt repræsenterer held og rigdom og driver bort onde ånder. Blå er trofasthed og loyalitet. Det er ikke tilfældigt, at Jomfru Maria ofte afspejles i blå beklædningsgenstande. Vælg et bryllupsinvitationskort med blomstermotiver.


Bestil nu