Tendencies

Festplanlægning handler om at finde noget andet. Noget, som alle inviterede kan henvise til flere år senere. Hvad med et Heavy Metal-Marshmallow-parti? Start med at bage en stor kage. Spred marshmallows på toppen og dekorér som små trommesæt. Afslut med at tilføje to pindebrød ovenpå.

Det hele starter med invitationskortene. Eller rettere, listen over alle de påtænkte gæster. Og med mange heavy-metal fans kan intet gå galt. Hvis invitationerne sendes online, er det på høje tid at begynde at indsamle e-mail-adresser. Det skal være klart, at temaet er rock. Upload billeder af Uriah Heep og tilføj nogle rækker fra Very eavy 'meget umble ..

Husk at kombinere farver og skrifttyper, der fører sindet til hovedpisk. Start med en skabelon til invitationskortet, hvis du føler dig usikker og tilpasser dig dine ønsker.

Sørg for, at ingen går glip af marshmallows. Det er vigtigt at have maven fuld, før Jack Daniels og scenen opdeler kick.

Indretningen til en vellykket heavy metal-fest er A og O. Jo mere elektriske guitarer og plakater der er på Iron Maiden, Black Sabbath og Judas Priest, jo bedre. Glem ikke at fortælle DJ'en, hvad der gælder. Culture Beat og Black Box fungerer ikke på en fest med hard rock-tema.

Et tip er at finde et farvetema (læs sort), der følger af invitationerne til alle marshmallows. Når gæsterne ser sorte marshalls, sorte balloner og Gene Simmons ved døren, ved de, at de er kommet rigtigt.

Photobooth er blevet en indlysende del af alle parter med ambitioner. Og perfekt til dem, der har glemt hatte, shorts og seler derhjemme, men har det som Angus Young. Prikken over i'et er sorte konfetti og lakridsbåde overalt. Og sorte marshmallows selvfølgelig.

Are you ready Steve? - "Uh huh" - Andy? - "Yeah" - Mick? - " Okay" Alright fellas, let's gooooooo!


Bestil nu
???inspiration_post_6_alttag???

???inspiration_post_4_alttag???

Hvis det regner på bryllupsdagen, betyder det held for brudeparet. I andre dele af verden stamper du på briller, kaster buketten eller begraver en flaske whisky. Bryllup er planlægning, lykke og magi. Alle brudepar stræber efter et unikt bryllup og et langt lykkeligt gift liv bagefter. Det unikke bryllup betyder forskellige ting i forskellige kulturer, religioner og lande. Det er ekstra kompliceret at planlægge den perfekte dag til bryllupper på tværs af kulturelle grænser.

Er det muligt at påvirke turen og skæbnen inden bryllupsdagen?

Absolut. Hvis du ikke har en intern astrolog, er der en app. Bare indtast alle livets datoer, og der anbefales en anbefalet dag for ægteskab. Selvom datoen ikke stemmer overens med dine heldnumre, kan du gifte dig, når uret rammer halvdelen, hvilket uundgåeligt fører til glæde i ægteskabet.

Fyld din bryllupsinvitation med heldige numre, og upload ikoner, der betyder held. Hvis noget har givet dig held, bliver det automatisk et tursymbol. Et invitationskort med det onde øje skræmmer dårlige vibber og jalousi væk. Tilføj symbolet på livets træ, og flere gæster vil genkende det. Og hvorfor ikke et billede af det sted, hvor du mødtes? Mødte du i køen til softis-kiosken - Føj en blødis til bryllupsinvitationen.

Hvad tjener alle parter inden festen?

Del din held og kærlighed på halsexen eller brudebadet. Den første lytte modtagelse fandt sted i Holland fra det 18. århundrede. I Sparta blev traditionen for halsex indledt for at give brudgommen en lykkelig fremtid. I den muslimske verden samler du familien gennem "dholki", hvor du synger, danser og spiller musik. I Indien er der "sangeet" krydret med "mehndi", hvor brudgommen og hendes kvindelige venner er malet med henna. Varianter fra forskellige lande kan tjene som inspiration, uanset hvor man gifter sig.

Tilføj inspiration til bryllupsinvitationen.

Rituelle, der giver held

Ordet ritual fører sindet til sekter og stammer, der synes at være skjult. Men et ritual kan også være, når brudeparet drikker af det samme glas vin under den jødiske eller ortodokse ceremoni. Eller det buddhistiske par, der drikker skyld i "san-san kudo". Hvis du er gift i Polynesien, kan du forvente at bære en "tei fa fa" - en speciel kilt til bryllupspar. Vælg et ritual, der passer til omgivelserne, og som alle bryllupsgæster vil huske.

Blomster giver held

I Kina kan de broderes med bryllupsdragten, og i Korea bliver blomsterne en vigtig del af bordsættet. Blomster fra frugttræer er symboler på befrugtning i Kina, Indien, Iran og i mange europæiske lande. Vælg de rigtige blomster med den rigtige farve. Rødt repræsenterer held og rigdom og driver bort onde ånder. Blå er trofasthed og loyalitet. Det er ikke tilfældigt, at Jomfru Maria ofte afspejles i blå beklædningsgenstande. Vælg et bryllupsinvitationskort med blomstermotiver.


Bestil nu

Gem datokortet (eller Gem datoen) er et relativt nyt fænomen. Det moderne liv betyder, at kampen om et sted i kalenderen er hårdere, og der stilles højere krav til planlægningen. Er det virkelig nødvendigt at gemme datokortet? POD giver dig svarene.

1. Brylluppet finder sted et stykke væk

Hvad er lidt væk? Det afhænger af, hvem du spørger. Men bryllupper, der involverer rejse og overnatning på hoteller, kræver planlægning. Giv gæsterne information i god tid, helst med overnatningsmuligheder i forskellige prisklasser og forslag til ruter.

2. Mere margen for bryllupsinvitationen

Når gemte dato kort sendes, får du noget åndedrætsværelse. Forsøg imidlertid at sende bryllupsinvitationen mindst seks uger før brylluppet. Det giver gæsterne tid til OSA, og de får alle detaljer forud for den store dag.

3. Tid til at hente alle e-mail-adresser.

Har du til hensigt at sende din bryllupsinvitation online? I så fald har du brug for e-mailen til de inviterede. En kedelig opgave, men når du er færdig, kan du bruge tid på den sjove planlægning.

Fordelen ved at sende online er, at det er miljøvenligt, billigt, og det er lettere at holde styr på alle OSA, specielle anmodninger og anmodninger.

4. Test et design. Eller mere.

Hvis du ikke har bestemt dig for designet til bryllupsinvitationen, er det et godt sted at teste med at gemme datokortene.

5. Og så var det kalenderen ...

Vi understreger den vigtige ting igen - Sørg for, at gæsterne ikke får en undskyldning for at sige nej. Gå ind med brylluppet i deres kalender. Især vigtigt, hvis brylluppet finder sted på en anden ferie eller en del af året, når bryllupper er almindelige.

6. Adskil agnet fra hveden

Med et gem datokortet med navnene på de inviterede er der ingen tvivl om den nye forlovede, datoen eller børnene kan komme.

7. Angiv forventninger

Designet af Gem dato-kortet indstiller forventningerne til brylluppet. Et simpelt kort med et afslappet billede indstiller en type forventning, mens et mere formelt sprogvalg og papirtype betyder noget andet. (Hvis du vælger at udskrive kortene).

8. Den perfekte undskyldning for at vise forlovelsesbillederne

Og hvis du ikke tog nogle billeder? Find en romantisk baggrund og tag nogle nye billeder. Upload for at gemme datokortene og se alle. Eller send et design til dine venner og et mere diskret til de ældre gæster.

9. Fortæl verden, at du har fundet hinanden

Gem datokortet bekræfter, hvad mange mistænkte. Gør det offentligt!

10. Bagefter

At sende online betyder, at alle e-mail-adresser er tilbage. Send sjove bryllupsbilleder efter festen. Også til dem, der ikke kunne komme (selvom du sendte gem datoen på en meget god tid).


Bestil nu
???inspiration_post_3_alttag???

???inspiration_post_2_alttag???

INSPIRATION - En åndelig empowerment siger ordbøgerne. Vi siger en genvej til at designe det perfekte invitationskort til børnefesten. Nøglen til succes er at finde den rigtige fest. Hvis du er forældre til barnet, har det aldrig været nemmere at komme til den perfekte børnefest. Invitationskort fikserer POD. Din udfordring er at finde et passende tema. Alle børn - drenge alligevel - kan lide rummet. Stjerner, stjerneskibe, galakser og astronauter er sikre kort. Bag en kage med stjernelys og en rumraket ovenpå. Læg noget vokspapir mellem stearinlysene og kagen, og lad ikke børnene spise op plads drenge.

Hvis plads bliver tema - himlen er grænsen. Træk i gardinerne, og tænd for projektoren. Lad børnene fordybe sig i stjernenes verden og benytte lejligheden til at undervise i nogle konstellationer. Forklar, hvorfor solen eksisterer, og hvad en måneformørkelse er.

Forbered dig omhyggeligt. Begynd med at fortælle os om professor Astrokatts raketer. Astro kat tager dig med på raketeventyr, hvor du møder bananfluer og lærer rumfarts historie. Alle inviterede vil gentage Houston, vi har et problem i flere dage. Fortsæt med rumlegetøj og raket slik, der serveres på pladsplader med matchende krus. Afslut med quiz om nutidens tema og professor Astrokatt's bog. Det vil være en børnefest at huske og gøre andre forældre jaloux.

MILJØPAPIRER TIL BARNEINVATIONER

Se på forslag fra vores designere og start med en skabelon. Vælg et papir, der passer til lejligheden. Alle vores papirer er miljømærket med Swan og FSC certificeret. Sørg for at fortælle børnene om miljøpapirer, og hvor vigtige vores træer er. Forklar på en let forståelig måde, hvordan skove påvirker drivhuseffekten, og hvad der sker med dyrene, når de slipper af med deres hjem. PODs kvistepapir er vores mest naturlige papir lavet af genbrugspapir, bark og kvist. Perfekt til invitationskort til børnefesten og er godt for vores miljø. Vælg en konvolut af det samme materiale.


Bestil nu

Fylder du jævnt?

Nogle synes, det er sjovt at fejre 70, andre holder op med at tælle efter 40. Men 30-årsdagen skal fejres!

Uanset om du vil holde fast i de vilde 20'ere eller tage springet helt ud i voksenverdenen, er feststemaet noget for dig.

POD giver dig tip til fødselsdagsinvitationen.

Inviterer du alle eller nogle?

Er stuen og haven nok? Hvad sker der, hvis det regner? Er det bedre at ansætte en lokal? Stedet går hånd i hånd med partiets ambition. Århundredets hundredeårsdag eller en mere intim begivenhed? Den virkelig vanskelige starter med gæstelisten. Når du er begyndt at nedskrive alle navnene, er det svært at stoppe.

Bestem et tema.

Du udfylder kun 30 én gang. Glem ikke at specificere temaet på invitationskortet. Nogen forslag:

Fra en periode

70'erne. Brede bukser. Disco. Grøn uknyttet skjorte. Glem ikke at fortælle DJ'en, hvad der gælder.

Hvis Britney Spears ikke fungerer, skal du glemme det 21. århundrede og investere i Atomic Swing et par år tidligere. Nøglen til succes er harmoni. Alle detaljer om fødselsdagsfesten skal matche temaet.

En yndlingsfilm

Men vælg ikke Chungking Express. Vælg en film, som alle kender. Pulp Fiction og The Matrix er normalt sikre kort. Saturday Night Fever kan ikke gå galt, og musikken kommer gratis.

Et sted

Kingston inspirerer det ene blik, Jokkmokk til det andet. Cuba kan være den perfekte undskyldning for at spille Reggaeton hele natten lang. Platema-tema er et godt trick for at få et afsætningsmulighed for din fantasi.

Okay, dato, placering og tema er klar. Men er det ikke meningen at udfylde alle de gaver, du kunne ønske dig? Den bedste gave er en fest at huske, men nogle hårde pakker ville være sjovt:

- En rigtig luksuriøs pas-sag. Indtast nogle drømmedestinationer, hvis ønskelisten går til din partner.

- Ny fase i livet. Nye dufte. Benyt lejligheden til at ønske en ekstra dyr parfume. Spray på, før festen er slut.

- På invitationen til fødselsdagen kan du diskret nævne nogle interesser. Og at golfklubberne er gamle.

- Et maleri af en favorit kunstner. Plakater er for dem under 30 år.

Den vigtigste sidst - Sørg for, at alle kommer

Invitationen til fødselsdagen skulle garantere, at ingen afviser. Gem datokortet fungerer også til fødselsdagsfester. Send ud i god tid, mens folks dagsordener er tomme. Send invitationskortet online eller på papir.

Online er optimalt for miljøet, men udskrivning på miljøcertificeret papir er ikke langt bagefter. Tænk gennem design, ordvalg og skrifttyper. Detaljerne giver invitationen.

Glem ikke at medtage

- Navnet på den person, du inviterer

- Placering, dag og tid

- Hvad invitationen betyder

- Hvem inviterer

- Polstring

- OSA-detaljer (som er inkluderet i online fødselsdagsinvitationstjenesten)


Bestil nu
???inspiration_post_1_alttag???