Idéer og inspiration til børnefester.

Børnefesten invitation med et monster tema

INSPIRATION - En åndelig empowerment siger ordbøgerne. Vi siger en genvej til at designe det perfekte invitationskort til børnefesten. Nøglen til succes er at finde den rigtige fest. Hvis du er forældre til barnet, har det aldrig været nemmere at komme til den perfekte børnefest. Invitationskort fikserer POD. Din udfordring er at finde et passende tema. Alle børn - drenge alligevel - kan lide rummet. Stjerner, stjerneskibe, galakser og astronauter er sikre kort. Bag en kage med stjernelys og en rumraket ovenpå. Læg noget vokspapir mellem stearinlysene og kagen, og lad ikke børnene spise op plads drenge.

Hvis plads bliver tema - himlen er grænsen. Træk i gardinerne, og tænd for projektoren. Lad børnene fordybe sig i stjernenes verden og benytte lejligheden til at undervise i nogle konstellationer. Forklar, hvorfor solen eksisterer, og hvad en måneformørkelse er.

Forbered dig omhyggeligt. Begynd med at fortælle os om professor Astrokatts raketer. Astro kat tager dig med på raketeventyr, hvor du møder bananfluer og lærer rumfarts historie. Alle inviterede vil gentage Houston, vi har et problem i flere dage. Fortsæt med rumlegetøj og raket slik, der serveres på pladsplader med matchende krus. Afslut med quiz om nutidens tema og professor Astrokatt's bog. Det vil være en børnefest at huske og gøre andre forældre jaloux.

MILJØPAPIRER TIL BARNEINVATIONER

Se på forslag fra vores designere og start med en skabelon. Vælg et papir, der passer til lejligheden. Alle vores papirer er miljømærket med Swan og FSC certificeret. Sørg for at fortælle børnene om miljøpapirer, og hvor vigtige vores træer er. Forklar på en let forståelig måde, hvordan skove påvirker drivhuseffekten, og hvad der sker med dyrene, når de slipper af med deres hjem. PODs kvistepapir er vores mest naturlige papir lavet af genbrugspapir, bark og kvist. Perfekt til invitationskort til børnefesten og er godt for vores miljø. Vælg en konvolut af det samme materiale.


Bestil nu