Digitale billeder

Du kan skabe kort på vores hjemmeside ved hjælp af digitaliserede billeder. Dine fotos/billeder/logoer kan komme fra et digitalt kamera eller en scanner. Ethvert billede, du planlægger at bruge, skal gemmes ved 300-dpi ved 100% output størrelse for det bedste print resultat.

Billeder fra et digitalt kamera

Hvis du ønsker at bruge fotos fra et digitalt kamera, før du tager billeder gør, at kameraet er indstillet til en høj nok opløsning til at resultere i 300 DPI på det ønskede foto print størrelse. De fleste kameraer har forskellige indstillinger for opløsninger. Den højeste opløsning for dit kamera afhænger af hvor mange megapixels det har. Du kan ikke forbedre løsningen af et foto, efter det er taget, undtagen ved at reducere sine trykte dimensioner (efter du uploade billedet).

Billeder fra en scanner

Som et digitalt kamera, skal en scanner indstilles til den passende opløsning. Indstil din scanners opløsning, så det resulterer i 300-dpi ved billedets print størrelse.

Billeder fra internettet

De fleste billeder fundet på internettet har typisk en opløsning på 72 DPI. Denne resolution er for lav til kvalitet digitaltryk.